Budapesti Nyári Fesztivál

Kerüljék el a vásárlást a Viagogo oldalon! - FONTOS!

Margitszigeti Szabadtéri Színpad
Városmajori Szabadtéri Színpad
Margitszigeti Víztorony
Szent Margit kolostor-romok
Interaktív meseszínpad

Dátum: 2017. április 04. kedd, 15:08
Hírek - közlemények

BNYF HŰSÉGKÁRTYA az Operaház bérleteseinek

A Szabad Tér Színház a Magyar Állami Operaház együttműködésével ajándékkal kedveskedik az Opera bérleteseinek.

Időben váltsa meg bérletét az Opera új évadára - Budapesti Nyári Fesztivál Hűségkártyát adunk ajándékba!

A Magyar Állami Operaház 2017/18-as évada sok szempontból is különlegesnek ígérkezik, legfontosabb eleme azonban talán mégis az, hogy a produkciók jelentős részeaz Andrássy úti Ybl-palota rekonstrukciója miattaz Erkel Színházban valósul meg. Az Operaház 2018. május 24-én, a Kékszakállú bemutatójának centenáriumán nyitja meg újra kapuit, az intézmény addig is alternatív bérleti rendszerrel várja régi és új látogatóit, amely minden korosztály számára tematikus, színes összeállítást tartalmaz a hét minden napjára. „A Ring gyűrűi”-évadban a Wagnerrel összefüggésbe hozható operák hőseiről elnevezett bérletsorozatokból válogathatnak az érdeklődők, amelyek a friss premierprodukciókat és a repertoár legjavát sűrítik 3 vagy 4 előadásos sorozatba.


Az érdeklődők bérleteiket június 30-ig az Opera Értékesítési Centrumában válthatják meg személyesen (1061 Budapest, Hajós utca 13–15. földszint I., 90-es kapucsengő), vagy interneten a www.opera.hu weboldalon.

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT

40.000.- Ft feletti bérletvásárláskor Budapesti Nyári Fesztivál Hűségkártyát adunk. A kártyatulajdonos a Budapesti Nyári Fesztivál saját rendezésű előadásaira és programjaira a Margitszigeti és Városmajori Szabadtéri Színpadokon minden megvásárolt jegy árából 20% kedvezményt kap. (A kártya többször is felhasználható.) Online bérletvásárlóink a voucher beváltásakor kapják kézhez az ajándékkártyát. A kártyáról bővebben: https://szabadter.hu/jegy/kedvezmenykartya.htmlA Margitszigeti Szabadtéri Színpad 2017-es operaprodukciói: Gershwin: Porgy és Bess operakoncert, Verdi: A trubadúr operaelőadás, Operagála világsztárokkal koncert. Teljes program: www.szabadter.hu

Kérje a Budapesti Nyári Fesztivál Hűségkártyát a bérletvásárláskor, regisztráljon a hírlevelünkre, és értesüljön első kézből a további ajánlatainkról!

FIGYELEM

BNYF Hűségkártya-tulajdonosok részére további akciók és extra ajánlatok is elérhetők, amelyekről folyamatosan tájékoztatjuk önöket a hírlevelünkben. Feliratkozás: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


A Szabad Tér Színház Nonprofit Kft Budapest Főváros Önkormányzata fenntartásában működik.

Kiemelt partnereink
KAPCSOLAT
Szabad Tér Színház Nonprofit Kft.

1122 Budapest, Városmajor hrsz: 6835/17
Tel: 06 1 / 3755-922
Fax: 06 1 / 3560-998
E-mail: igazgatosag@szabadter.hu
JEGYIRODA
Szabad Tér Jegyiroda

Nyitva tartás: Hétfőn 12-18 óráig,
keddtől-péntekig 10-18 óráig,
hétvégén zárva.
Cím: 1052 Budapest, Bárczy István u. 1-3.
Tel.: 06 1 / 301 0147
E-mail: jegyiroda@szabadter.hu
KÖZÉRDEKŰ
Közérdekű adatok
ADATVÉDELEM
Adatvédelmi tájékoztató
IMPRESSZUM

A www.szabadter.hu tulajdonosa a
Szabad Tér Színház Nonprofit Kft.
Felelős kiadó: Bán Teodóra
ügyvezető igazgató

Grafika: Zsirke Balázs
Tartalom: Dancsecs Ildikó

Design és fejlesztés:
Művészeti Projekt Kft

Minden jog fenntartva!