Budapesti Nyári Fesztivál
Margitszigeti Szabadtéri Színpad
Városmajori Szabadtéri Színpad
Margitszigeti Víztorony
Szent Margit kolostor-romok
Interaktív meseszínpad

Dátum: 2017. szeptember 26. kedd, 14:13
Hírek - közlemények

„Ajándék Budapestnek”

Ünnepeljük együtt a 80 éves Margitszigeti Szabadtéri Színpadot!
Hónapokon át tartó kedvezményekkel, nyereményekkel, ingyenes közösségi eseményekkel, világsztárokkal és szuperprodukciókkal ünnepli 80. születésnapját a Margitszigeti Szabadtéri Színpad. A jubileumi évad már most megkezdődött a Szabad Tér Színház szeptember 26-i sajtótájékoztatójával, ahol Bán Teodóra ügyvezető igazgató a következő évad kiemelt produkcióinak és eseményeinek bejelentésén túl ismertette a fesztivál nyitásáig tartó időszak terveit és akcióit is. Érdemes tehát már mostantól figyelni a folyamatosan frissülő honlapot!
 
Szeptember 26-án tartotta meg sajtótájékoztatóját a Szabad Tér Színház a Margitszigeti Casinóban, ahol Bán Teodóra ügyvezető igazgató bejelentette a Budapesti Nyári Fesztivál 2018-as szezonjának nagyszabású terveit, melyet a legnagyobb világsztárok és szuperprodukciók mellett a Margitszigeti Szabadtéri Színpad fennállásának 80. évfordulója, valamint a jubileumhoz kapcsolódó, „Ajándék Budapestnek” mottóval ellátott programsorozat és rendhagyó közösségi események határoznak meg leginkább. A Színház célja, hogy közösen ünnepelje meg Budapest lakóival a főváros egyik legkedveltebb közparkjában álló, nagymúltú színpad születésnapját, éppen ezért a honlapon már mostantól, folyamatosan frissülnek a nyári programok, és megkezdődnek a közel egy éven át tartó akciók is, hogy minél szélesebb körben elérhetővé váljon a minőségi kulturális kikapcsolódás élménye!
 
 
Regisztráljon és nyerje meg az értékes ajándékok egyikét!
 
Elindult a honlapon a visszaszámláló óra is, mely az ünnepi nyári szezon tényleges megindulásakor, 2018. június 9-én, 19 órakor jár majd le. Ekkor veszi kezdetét, a Mezítláb a réten című ingyenes nagykoncert és nyitóesemény a Margitszigeti Nagyréten, melyre korhatár nélkül mindenkit szeretettel várunk. A program oldalán már megnyílt a regisztrációs felület, a regisztrálók között egy több hónapon át tartó nyereményjáték keretében értékes ajándékokat sorsolunk ki:
  • színházjegyeket a Budapesti Nyári Fesztivál színes programkínálatából a Margitszigeti és a Városmajori Szabadtéri Színpad előadásaira
  • vacsora vouchereket
  • „Aludjon Budapesten Színházjeggyel”-csomagokat, melyek tartalma két színházjegy egy szabadon választott produkcióra a Margitszigeti vagy a Városmajori Szabadtéri Színpadra, szoba büféreggelivel a Novotel Budapest Danube, a Danubius Margitsziget Grand Hotel & Health Spa Resort vagy a Mercure Budapest Buda elegáns szállodáiba, retúr jegy a színházi hajójáratra, valamint belépő Magyarország legnagyobb és legrégebbi Víztornyába
  • páros jegyeket egy hangulatos dunai sétahajózásra
 
Figyelje a honlapon folyamatosan bővülő kínálatunkat, és szerezze meg jegyét 50% kedvezménnyel kedvenc előadásaira!
 
Szeptember végétől kezdve szakaszosan jelennek meg a 2018-as évad produkcióinak felületei a Budapesti Nyári Fesztivál honlapján, a különböző előadások és koncertek jegyértékesítése pedig véletlenszerűen és időszakosan nyílik majd meg.
Érdemes rendszeresen figyelni a folyamatosan frissülő kínálatot, ugyanis a jegyértékesítés megindulásának első két órájában 50% kedvezménnyel válthatják meg jegyeiket a nyári nagyprodukciókra!
 
Hét előadás felülete a sajtótájékoztatóval egyidőben már elérhetővé vált. Böngésszenek kedvükre, válasszák ki kedvenceiket és szerezzék be már most kedvezményes jegyeiket a következő nyárra!
 
Ünnepeljünk egész évben együtt, találkozzunk a nyáron!


A Szabad Tér Színház Nonprofit Kft Budapest Főváros Önkormányzata fenntartásában működik.

KAPCSOLAT
Szabad Tér Színház Nonprofit Kft.

1122 Budapest, Városmajor hrsz: 6835/17
Tel: 06 1 / 3755-922
Fax: 06 1 / 3560-998
E-mail: igazgatosag@szabadter.hu
JEGYIRODA
Szabad Tér Jegyiroda

Nyitva tartás: Hétfőn 12-18 óráig,
keddtől-péntekig 10-18 óráig,
hétvégén zárva.
Cím: 1052 Budapest, Bárczy István u. 1-3.
Tel.: 06 1 / 301 0147
E-mail: jegyiroda@szabadter.hu
KÖZÉRDEKŰ
Közérdekű adatok
ADATVÉDELEM
Adatvédelmi tájékoztató
IMPRESSZUM

A www.szabadter.hu tulajdonosa a
Szabad Tér Színház Nonprofit Kft.
Felelős kiadó: Bán Teodóra
ügyvezető igazgató

Grafika: Zsirke Balázs
Design és fejlesztés:
Művészeti Projekt Kft

Minden jog fenntartva!