Budapesti Nyári Fesztivál

Kerüljék el a vásárlást a Viagogo oldalon! - FONTOS!

Margitszigeti Szabadtéri Színpad
Városmajori Szabadtéri Színpad
Margitszigeti Víztorony
Szent Margit kolostor-romok
Interaktív meseszínpad

MOBIL JEGYÉRTÉKESÍTŐ PONT - Céghez visszük a színházat!

MOBIL JEGYÉRTÉKESÍTŐ PONT - céghez visszük a színházat!
 
A Szabad Tér Színház 2012-ben elindította és folyamatosan működteti szolgáltatását, a Mobil Jegyértékesítő Pont-ot, mely teljes körű tájékoztatást nyújt és helyszíni jegyvásárlási lehetőséget kínál jegyirodai kínálatunkból. CÉGHEZ VISSZÜK A SZÍNHÁZAT!
              
Új dimenzióba helyeztük a mozgó- vagy helyszíni árusítás fogalmát. Személyes prezentáció, tanácsadás, részletes műsorismertetés, szóróanyagok, vetítés - hogy a leginkább Önnek tetsző  programot tudja kiválasztani a kínálatból. Munkatársunk minden információval ellátja Önt,  hogy a helyszínen gyorsan és kényelmesen hozzájuthasson a legjobb jegyekhez.
 
KOMORETTO GÁBOR, mobil jegyértékesítő munkatársunk nyilatkozik az elmúlt esztendők tapasztalatairól!

Kinek az ötlete volt a vállalkozás elindítása?

KG: A Mobil Jegyértékesítő Pont létrehozásának szikrája Bán Teodóra igazgatónő fejéből pattant ki 2012 év elején. Az idea ötvözi az évek óta működő helyszíni színházjegy értékesítés kényelmét, a jelen korunkban rendelkezésre álló fejlett technikai eszközökkel.

Komoretto Gábor

Hogyan alakult ki a vállalkozás koncepciója?

KG: A mobil jegyértékesítés általunk összegyúrt arculatát elsősorban a személyes megkeresés és megszólítás okán alakítottuk a jelenleg működő formájára. Szeretnénk, hogy évadunk produkciói közel kerüljenek leendő nézőközönségükhöz és érdeklődést ébresszünk az emberekben. A mai agresszív reklámot és megjelenést igénylő piaci környezetet a Mobil Jegyértékesítő Pont emberközelibbé teszi, és elsősorban a Színház és a Kulisszák varázsába kívánja bevonni az érdeklődőket.

Kinek szól?

KG: Közhelyek nélkül állíthatom, hogy MINDENKINEK. Színházkedvelőknek és kultúra-barátoknak, de nem csak nekik. Az eltelt két esztendő tapasztalataiból látható, hogy az értékesítési és programajánló helyszíneken pozitív meglepettséget tapasztalunk.

Hogyan néz ki egy-egy „házhoz” szállítás?

KG: Minden alkalommal egy kompletten felszerelt high-tech jegyiroda elevenedik meg az irodaházak tárgyalóiban, étkezőiben, a folyosókon és recepciókon. Szórólapok, roll-up reklámtáblák, plakátok és az élőszó, amely minden helyszínen eszköztárunk része. Személyesen kerülnek megszólításra az érdeklődők és „arra-járók” egyaránt. Az arra alkalmas helyszíneken egy rövid, projektor segítségével vetített prezentáción követhetik figyelemmel a Budapesti Nyári Fesztivál 2014-es kínálatát. Kinek-kinek igénye szerinti mélységben és részletességgel beszélünk - és amikor a sürgető idő engedi - beszélgetünk darabokról, szereplőkről, érdekességekről és kulisszatitkokról. Első kézből kapják az információkat minden fontos eseményről, amely csak a Szabad Tér Színház helyszínein zajlik majd.


Mi az előnye ennek a szolgáltatásnak?

KG: Kényelmes, gazdaságos és informatív. E három tényező egyformán jellemzi a Mobil Jegyértékesítő Pont tevékenységét. „Házhoz visszük a Színházat!” - hirdetjük és ez valóban így van. Az internet, sajtó, plakát és média jelenlétünk villanásnyi információit próbáljuk a helyszíneken csokorba fogni és segíteni az érdeklődőket, hogy a Budapesti Nyári Fesztivál minden igényt kielégítő kínálatából valamennyien megtalálják a számukra megfelelőt. Valamennyi helyszínen online felületen választhatják ki nézőink a helyjegyeiket, melyet vásárlás után azonnal nyomtatott formában kézhez is kapnak, és amelyet ott, a helyszínen akár bankkártyával is fizethetnek.

Milyen kedvezményekkel jár a szolgáltatás igénybe vétele?

KG: Vásárláskor Budapesti Nyári Fesztivál KEDVEZMÉNYKÁRTYÁT nyújtunk át vevőinknek, mellyel az egész évadban 20% kedvezménnyel juthatnak valamennyi szolgáltatásunkhoz, valamint a kedvezménykártya helyszíni regisztrációjával egy időben, e-mail címük megadása után bekerülnek a Szabad Tér információs körforgásába. Első kézből értesülnek akcióinkról, más forrásból nem elérhető kedvezményeinkről.

Milyen eredményekről számolhat be?

KG: Határozott eredménynek tekintem a társadalmi és gazdasági élet széles spektrumával való kapcsolatépítést, hiszen egyaránt fontos partnerünk a háromezer főnél is nagyobb foglalkoztatottal rendelkező közintézmény, a néhány száz fő látogatót számláló orvosi étkezde valamint a nagy átmenő forgalmat bonyolító irodaház is. Több száz lehetséges jegyértékesítési helyszín felkeresése után, az eltelt hónapok alatt a BNYF Mobil Jegyértékesítő Pont közel 70 állandó partnerrel büszkélkedhet, ezek felénél kétheti rendszerességgel visszatérő és a helyszínek lehetőségeihez mérten, kör e-mail-ben és hírlevelek formájában folyamatosan jelenlévő kulturális partnerekké lettünk. Szabadtéri rendezvényeken jelenünk meg Budapest utcáin a Nyári Fesztivál és színházunk promóciójával, programajánlónkkal és természetesen, minden esetben a helyszíni jegyvásárlás lehetőségével is.

Mobil Jegyértékesítő Pont a helyszínen
 
 
Szokások?

Véleményem szerint kevesen születnek színházba járó embernek. Valamennyien rengeteg ingerrel találkozunk napjainkban és mindannyian más szempontok alapján választjuk meg, hogy mikor, mire szánjuk csekély szabadidőnket és mire fordítjuk anyagi lehetőségeinket. A Mobil Jegyértékesítő Pont feladata a promóció, a hírverés és az értékesítés. Küldetésünk azonban a stílus, hogy mindezt milyen keretek között végezzük, kínálatunkat hogyan tálaljuk és hogyan válhatnánk és maradhatnánk elválaszthatatlan részéve Partnereink kulturális életének. Elhivatottnak érzem magam a feladatra, hogy a nyári budapesti utca emberének a színház szóról az elsők között jusson eszébe: a Szabad Tér, a Margitsziget, a Városmajor és a Budapesti Nyári Fesztivál.


KOLLÉGÁNK ELÉRHETŐSÉGE:
Komoretto Gábor
közönségszervező
mobil jegyértékesítő munkatárs
E-mail: sEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Megjelent: 9346 alkalommal Utoljára frissítve: kedd, 24 január 2017 08:59

A Szabad Tér Színház Nonprofit Kft Budapest Főváros Önkormányzata fenntartásában működik.

Kiemelt partnereink
KAPCSOLAT
Szabad Tér Színház Nonprofit Kft.

1122 Budapest, Városmajor hrsz: 6835/17
Tel: 06 1 / 3755-922
Fax: 06 1 / 3560-998
E-mail: igazgatosag@szabadter.hu
JEGYIRODA
Szabad Tér Jegyiroda

Nyitva tartás: Hétfőn 12-18 óráig,
keddtől-péntekig 10-18 óráig,
hétvégén zárva.
Cím: 1052 Budapest, Bárczy István u. 1-3.
Tel.: 06 1 / 301 0147
E-mail: jegyiroda@szabadter.hu
KÖZÉRDEKŰ
Közérdekű adatok
ADATVÉDELEM
Adatvédelmi tájékoztató
IMPRESSZUM

A www.szabadter.hu tulajdonosa a
Szabad Tér Színház Nonprofit Kft.
Felelős kiadó: Bán Teodóra
ügyvezető igazgató

Grafika: Zsirke Balázs
Tartalom: Dancsecs Ildikó

Design és fejlesztés:
Művészeti Projekt Kft

Minden jog fenntartva!