Budapesti Nyári Fesztivál

Kerüljék el a vásárlást a Viagogo oldalon! - FONTOS!

Margitszigeti Szabadtéri Színpad
Városmajori Szabadtéri Színpad
Margitszigeti Víztorony
Szent Margit kolostor-romok
Interaktív meseszínpad

Megközelíthetőség

Városmajori Szabadtéri Színpad

1122 Budapest, Városmajor, hrsz. 6835/17

A Városmajor park közvetlenül a Széll Kálmán tér szomszédságában található, 5 perces kellemes sétára.


Tömegközlekedéssel


A Széll Kálmán tér felől a Csaba utca jobb oldalán kell menni, a virágbolt után jobbra indul az Árkay Aladár gyalogos sétány (nem Ignotus utca), mely egyenesen a Városmajori Szabadtéri Színpadhoz vezet.
A közelben állnak meg: 5-ös, 39-es, 128-as és 129-es buszok, 18-as, 59-es és 61-es villamosok.

Gépkocsival

A Városmajor utca - Csaba utca útvonalon érdemes megközelíteni, mert itt jobb parkolási lehetőségek vannak, mint a Szilágyi Erzsébet fasor környékén.
A Széll Kálmán tér felől a Csaba utcán haladva jobbra be kell fordulni a Maros utcába, majd innen szintén jobbra a Szamos utcába.

GPS-koordináták: 47.506413, 19.020424


Nagyobb térképre váltás

Margitszigeti Szabadtéri Színpad és Víztorony

1700 Budapest, Margitsziget

Tömegközlekedéssel

MAHART színházi hajós transzferrel a Szabadtéri Színpad és Víztorony kikötőbe.

Három kikötőből indulnak Színházi hajójáratok a margitszigeti előadások kezdéséhez igazítva. Menetrend és hajójegy-vásárlás IDE kattintva!

Villamossal
- a Margit-híd felől: 4-es vagy 6-os villamossal a szigeti bejáróig, onnan a 26-os busszal a Szabadtéri Színpad megállóig, vagy gyalogosan

Busszal
-
az Árpád-híd felől: Budáról a 106-os busszal a szigeti bejáróig, onnan a 26-os busszal a Szabadtéri Színpad megállóig, vagy gyalogosan
- a Nyugati pályaudvartól: 26-os busszal a Szabadtéri Színpad megállóig

Gépkocsival
- nincs lehetőség a parkolásra.

A 26-os autóbusz sűrűbben közlekedik a Margitszigeti Szabadtéri Színpad előadásai idején

2017. június 9-étől augusztus 27-éig, a Margitszigeti Szabadtéri Színpad nyári rendezvényeinek napjain, az előadások előtt – a helyszín kényelmesebb megközelítése érdekében – a szokásosnál gyakrabban jár a 26-os busz, valamint az előadásokat követően a hazautazás is biztosított, mert sűrítő buszjáratok indulnak a Szabadtéri Színpad megállóhelytől az Árpád híd M és a Nyugati pályaudvar M végállomás felé, a 26-os járat megállóinak érintésével.A felújítási munkálatok végéig kizárólag a közösségi közlekedési járművek hajthatnak be a Margitszigetre.

Az előadások végén a Nyugati pályaudvar M felé közlekedő 26-os autóbusz aSzabadtéri Színpadtól a Nyugati pályaudvar M-ig,  az Árpád híd M felé közlekedő autóbusz a Szabadtéri Színpadtól Árpád híd M-ig a 26-os autóbuszok valamennyi érintett megállójában megáll. Az előadásokról hazautazva, a 26-os autóbuszokról az M3-as metróra és a villamosokra átszállva, a később végződő előadások esetén pedig a 26-os autóbusz végállomásaitól az éjszakai hálózat járataival kényelmesen elérhető a város valamennyi pontja.

-

Bővebben: IDE kattintva!

GPS-koordináták: 47.530061, 19.050041

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is! 

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Megjelent: 26498 alkalommal Utoljára frissítve: szerda, 05 július 2017 06:18

A Szabad Tér Színház Nonprofit Kft Budapest Főváros Önkormányzata fenntartásában működik.

Kiemelt partnereink
KAPCSOLAT
Szabad Tér Színház Nonprofit Kft.

1122 Budapest, Városmajor hrsz: 6835/17
Tel: 06 1 / 3755-922
Fax: 06 1 / 3560-998
E-mail: igazgatosag@szabadter.hu
JEGYIRODA
Szabad Tér Jegyiroda

Nyitva tartás: Hétfőn 12-18 óráig,
keddtől-péntekig 10-18 óráig,
hétvégén zárva.
Cím: 1052 Budapest, Bárczy István u. 1-3.
Tel.: 06 1 / 301 0147
E-mail: jegyiroda@szabadter.hu
KÖZÉRDEKŰ
Közérdekű adatok
ADATVÉDELEM
Adatvédelmi tájékoztató
IMPRESSZUM

A www.szabadter.hu tulajdonosa a
Szabad Tér Színház Nonprofit Kft.
Felelős kiadó: Bán Teodóra
ügyvezető igazgató

Grafika: Zsirke Balázs
Tartalom: Dancsecs Ildikó

Design és fejlesztés:
Művészeti Projekt Kft

Minden jog fenntartva!